Články

Nejnovější články:

  • Rod Seliacků
    Rod Seliacků je vládnoucím rodem knížectví Trinsten. Knížata sídlí v Trinstenském zámku tyčícím se na ostrohu nad místem, kde se řeka Priména potkává se Zeleným jezerem. Jejich znakem je rudý bodlák na zeleném kříži a zeleno bílém poli.  V roce 366 po Záblesku je panujícím knížetem Tanvil Seliack.
  • Trinstenský zámek
    Trinstenský zámek je sídlem rodu Seliacků – knížat z Trinstenu. V dnešní době se jedná pravděpodobně o nejstarší stavbu ve městě, protože jako jediná přežila drtivý nájezd Urr-Molských skřetů v druhém století po Záblesku.
  • Město Trinsten
    Trinsten (Prkenné městečko nebo také Prkeniště) je sídlo v severozápadní části Gilionské říše ve stejnojmenném knížectví.
  • Fannievelův prach
    Fannievelův prach je směs tvořena bezmála z šedesáti různých přísad, které společně ve správném množství vytváří tekutou až sypkou hmotu. Taková hmota dokáže od sebe odpuzovat magickou energii, která se …

    Fannievelův prach Pokračovat ve čtení »

  • Historie Plezejonu – doba předskajevedská
    Celá historie Plezejonu je sepsaná v Argemontské kronice. Tu sepsal samotný hrabě Hromus IX. Z různých zdrojů, ze starých kronik, legend, ale převážně z ústní tradice. Pro přehlednost ji rozdělil …

    Historie Plezejonu – doba předskajevedská Pokračovat ve čtení »

Zajímají tě i další WIKI články?